Raudzah's FotoPage

By: Raudzah Arippin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-May-2007 06:13 Email | Share | | Bookmark
Yang Menggapai Awan




Quote:
Menara Rebung TM, dari tingkat 11, FajarRia. *Memang tunggu burung 2 ekor tu lalu.. hehehe


Tuesday, 22-May-2007 11:26 Email | Share | | Bookmark
Tasneem dan Najla di Ikea



gambar-gambar banyak blur je. ada yang salah setting kat kamera. lagipun tau la budak2 ni kalau amik gambar banyak la moodnya. banyak kena candid je. so kita buat kolaj ajelah. hehe.

enjoy!


Monday, 21-May-2007 10:37 Email | Share | | Bookmark
SiComel



Quote:
anak kucing parsi ni baru berusia satu minggu masa gambar ni diambil. marah betul mak dia orang tangkap gambo anak dia dalam pantang. sori.


Wednesday, 16-May-2007 15:40 Email | Share | | Bookmark
Tumpang Berteduh

 



Quote:
katak tu dalam bekas berus gigi terpakai. pandai je cari tempat lepak, tak pakai dah tempurung-tempurung sekarang. hehe

gambar ni hubby yg tolong snapkan memandangkan si penangkap sebenar takot nak dekat ngan katak. thihihi... . jikalau kamu renung matanya dalam-dalam, maka akan ternampaklah dua kepala manusia yang sibuk-sibuk nak menangkap gambar dia


Monday, 14-May-2007 12:28 Email | Share | | Bookmark
Kala Senja (ii)



Kepada yang sudi menjenguk-jenguk fotopages ini, minta maaf lama tak update.

Gambar-gambar pemandangan (dalam siri Kala Senja) di atas di ambil dari bilik 220, tingkat 2, KSH Kuantan Garden, 10 Mei 2007.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net