Raudzah's FotoPage


My name: Raudzah Arippin
My Fotopage: http://iraudzah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: Cybershot T9
Sony
Friends:
Done Photography
Latest entry:RESEPSI AZAN+SYIKIN...
View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Azmir Salleh
Latest entry:My Kids 2010
My Kids ... during our trip to Malacca end of Dec 2010. They really enjoy themselves. View this Fotopage entry
cerita cinta
Thank you so much for visiting my fotopages. I try to keep it updated as much as possible, but you will find most of my recent postings on my facebook page. Please look me up and "like" my page, so you can be informed on events, current works and new portrait specials. I also encourage you to call me to make a consultation if you are interested in booking me for your event or portrait session. Please feel free to contact me if you have any questions on any posting. I look forward to meeting you and learning... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
anis fariza
Latest entry:Award's Day @ Sofea's school
Sofea had her first Award's Day in school last Wednesday. Previously tak pernah eventhough kat Tadika, her teacher just give away the prizes to the students. So basically, she was really looking forward towards this day! She got 4th place in her class and best subject achievement for Pendidikan Islam. Hope she will always succeed throughout her life.Amin! View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
Din Mamantaro Sweet Moments
Latest entry:Pre Wedd / Post Wedd
Nite shoot at Melaka.... More at http://www.flickr.com/photos/sweetmomentsgroup/sets/ View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
mas suzie
Latest entry:new born
sabtu (5hb) lepas ada amik gambar baby yang baru 2 minggu melihat dunia... sangat tersentuh melihat & menyentuh aisyah... View this Fotopage entry
norzalina nasirudin
Latest entry:Full Stop
Rasanya setakat ini sahajalah saya berfotopages... :hopeless: View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
Blur Candid
Latest entry:Penang 2008 - Siri 4 [yeaaaa....last kopek ok!]
ni makanan yg sempat aku rase...roti+sup 2 mmg best..next tym aku akan carik roti+sup 2 lagi..hehehehe View this Fotopage entry
char kuew teau lagi
Syawal Azizan
Latest entry:Splash (another trial)
Sila la komen View this Fotopage entry
adek adek
Latest entry:~hari lewat hebusan bayu~
View this Fotopage entry
Amrufm EF
Latest entry:The story of "Move on...move on"
Hi guys, dear silent readers of this humble fotopages. As you all know, I've already move on to wordpress ---> http://amrufm.wordpress.com . All my daily activities & shootings were updated there (in English). And as I check the daily statistics for this fotopages, I noticed the numbers are still quite strong (hundreds of visitors everyday). Please give your support to the new blog. Bookmark amrufm.wordpress.com today! View this Fotopage entry
Perkahwinan Tengku Nurul, Cucunda SUltan Pahang
Anan Mohamad Amri bin Adanan
Latest entry:Moved to my new home/ Berpindah ke laman blog baru.
Hello, Thanks for your support along this rollercoaster years. Fans and friends, regulars and passers by, I've moved to a new home, a new space, my own space at http://ananamri.com/blog(ananamri.com/blog). ======================================================== versi translasi tiada persamaan: LOL Salam, rakan & sahabat, pengunjung atau peminat (HOH gile perasan!), terima kasih di atas sokongan dan segalanya sepanjang berada di FP. Saya kini suda berpindah. Kalau ada yg linkkan FP saya, har... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
dnora collection
Latest entry:Announcement!!!
We are move out. Please visit http://www.dnoracollection.com View this Fotopage entry
kielliena kerol
Latest entry:a diamond is forever #2
i'm back with another photoshoot...a diamond is forever Recently was involved with product photoshoot for one of the prestiges shopping mall in Malaysia. we do |modelfolio|commecial|privatephotoshoot|event|wedding|productshoot| do email us at admin@papstudio.com no blind inquiry pls...do meet us to understand you....consultation are always free!!! View this Fotopage entry
Merdeka
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
nadya shahabuddin
Latest entry:TM-WMC MuayThai fight night 01
as posted in my blog : Salaam, finally.. here comes the photo from the 1st night of the TM-WMC Muay Thai Championship- Kedah Royal Cup. im not very good in explaining in words when its come to muay thai..still learning the term and yet to master the rules n regulation. so here's the photo of the fighters, working team, supporter, viewer..before during and after the fight. View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
Irdina Rasyiqah
Latest entry:injection yg terakhir..
ari ni injection yg last skali iqa kena..yahoooooo..merdeka dlm ati dia.. :-D lately ni mls btl nk mengupdate fp..update blog je manjang..huhu.. :-) ari ni terajin plak membuat LO..tu yg terajin skali mengupdate fp nih.. :-D credit to : agrafe * nbk-the-leaf-bow-with-a-emblem7 * Costura * LLW_ThoseWereTheDaisies_BGPaper5 * kb-scrapjournal_glitterswirl * kb-scrapjournal_glitterswirl2 * kb-scrapjournal_frame * kb-scrapjournal_doodleflower1 * kb-scrapjournal_leaf * elegant_WA_never_ending_cop... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
TintaCreative Photography
Latest entry:Outdoor Session
Ida & Zuri - very sporting couple. ;-) View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
Muhammad Akmal Johar
Latest entry:Happy Birthday Dear Darling
Delay Updateeee.. ini gambar last year daaaaaaaaa...hihihi. ;-) 8-) View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
amin ain
Latest entry:tomoi...
Gambar ni aku amik masa 50thn permintahan Sultan Kedahdi Alor Star, Kedah. pertandingan tomoi bermula pada waktu malam. pertandingan ni diberlangsung di tengah2 jalan depan pekan rabu, Alor Star, Kedah. View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
Unsung Hero
Latest entry:...usah gentar
View this Fotopage entry
gambalawa l fotografi perkahwinan artistik
View this Fotopage latest entry
mat mie
Latest entry:Infra-Red
gambar2 lama.. saja bubuh... gambar2 ni tak jdk.. :-( View this Fotopage entry
asbiliya derahman
Latest entry:sEXy dECodEr
:good_evil_balance: View this Fotopage entry
rosli
JURUFOTO JOHOR MALAYSIA
Latest entry:The 9th Asia Pacific WATABOSHI Music Festival 2007 Johor
Event l The 9th Asia Pacific WATABOSHI Music Festival 2007 Johor Official Photographer l hairulabubakar camera l NIKON D80 hairulabubakar l 0197419419 l photography l graphic design + multimedia http://www.freewebtown.com/hairulabubakar/brochure.pdf(Brochure l Pakej Istimewa 2008) http://www.freewebtown.com/hairulabubakar/booking.htm(Tempahan) __________________________________________________________________________________ HAIRUL B. HAJI ABU BAKAR Creative Design... View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Echa IbuThaqif
Latest entry:Colour of Brooches
As requested aku letak cth for each colour of brooch...for time being only for colour sempat aku attached kat sini...yg selebihnya akan menyusul on the entry ok... View this Fotopage entry
Boleh serupa lak baju
azrul hisham
Latest entry::: promotion for 2008 ::
mmmm, da lama jgk tak upload my own collection kt personal FP ni....masa yg agak terlalu bz x mengizinkan aku utk jenguk² FP yg ni.....anyway, kali ni just to promote our company (embunPAGI) that come with a new package, new product, new outcome.....pendek cite semua yg NEW la.....hehehe!!! yela, nama pun NEW YEAR.....to all my future customer n kepada sesiapa yg masih lagi belum membuat tempahan dan ingin mendapatkan khidmat embunPAGI, silalah hubungi pengurusan kami dengan kadar segera seperti yang terte... View this Fotopage entry
mat motor ni x abis²...
Zuriee Zainuddin
Latest entry:Langkah Baru Telah Pun Diambil..
Terima Kasih di atas sokongan dan galakan dari sahabat-sahabat sekalian. Kini saya telah pun mengambil langkah yang seterusnya bagi meningkatkan lagi mutu daya diri. Segala ilmu sahabat sekalian amatlah dihargai. Teruskan memberi komen kepada saya melalui fotopages terbaru saya di http://w-v-z-i.fotopages.com. :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Kamarul Ilmar
Syougatsu. Syougatsu adalah nama perayaan bagi menyambut tahun baru di negara matahari terbit ini. Sama seperti di Malaysia, apabila sudah dekatnya ketibaan Hari Raya, suasana agak menjadi meriah dengan kesibukan mengemas dan menghias rumah, memasak, beli baju baru dan sebagainya. Di sini saya suka untuk berkongsi secebis rentetan mengenai bagaimana rakyat di Jepun membuat persediaan dan menyambut Hari Raya mereka yang dipanggil Syougatsu ini. 29 Disember 2007 Hari terakhir dalam tahun 2007 dalam ka... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Yusmawati Paiman
Latest entry:Dari kerana mata...
gambar mata abid, comel tak? ;-) View this Fotopage entry
zuhri kamarzaman
Latest entry:moved....
i have moved to http://www.zuhriphotography.com View this Fotopage entry
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
romzi seli
saje nak try cemana nak wat focus benda jauh.... huh... cabaran sungguh dengan camera compact ni... kalau slr cemana tah? sure lagi susah kot... apa-apa pun... aku akan terus mencuba... View this Fotopage entry
Lailadewi Abdul Malek
Latest entry:Dolling myself up!
View this Fotopage entry
lie pass
Latest entry:gamba lamer...
gambo2 nih gambo lamer aku.....5 - 6 tahun lepas ...sajer masokkan...buat kenangan...aku ngan kengkawan....slamat buat semuer....muker cam bebudak.......hihihih... View this Fotopage entry
batman
Zul Zahidi
Latest entry:Majlis Akad Nikah
Hey guys! sorry for the delay..(especially to ayu :D) nanti baly boh lagi pics naa...ada 500 gambaq..jenuh nak upload. Apapun..sentiasa lah doa untuk kami berdua..semoga Allah melimpahi rahmat kepada smua yang mendoakan kebahagiaan kami didunia dan akhirat. amin! p/s: jgn lupa leave feedback ok? thanks guys View this Fotopage entry
reBRaTTed Experimentation
Latest entry:Evening Scene
View this Fotopage entry
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
River River
Latest entry:TAIPING 2nd SYAWAL 1430
View this Fotopage entry
Au Revoir
candid syndrome
Latest entry:ACTUAL DAY PHOTOGRAPHY
£660 Actual Day Photography 2 events 4+4 hours coverage (8 hours approximately) Photojournalistic Style of Photography UNLIMITED SNAPS (IN DIGITAL) 80 Prints (4R size) and 4 Prints (8R size) / event Sticker Album (Self-Adhessive) Selected 50 photos per event will be uploaded to an Online Photo Album PAY EXTRA £170 for An Outdoor Portrait Session in any location To those interested with the service, please email me your date of event to saifulnang@yahoo.com and I'll revert to the email wit... View this Fotopage entry
none none
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016